Gratis aan huis bezorgd!

Bestel jij bij ons een nieuwe vloer en is het totaalbedrag boven de € 200? Dan brengt een van onze bezorgers de vloer gratis bij jou aan huis! Je hoeft dus niet een aanhanger te lenen of te huren om je nieuwe vloer op te halen en je hoeft ook geen verzendkosten betalen. Een nieuwe vloer bestellen moet namelijk een feestje zijn. Let op, in België leveren wij helaas nog niet gratis bij een order boven de €200,-. We doen hard ons best om ook hier zo snel mogelijk deze service te bieden.

Levertijden

Bij alle artikelen op de website staat een indicatieve levertijd aangegeven. Alle artikelen kunnen binnen deze periode worden verzonden. Bestel jij je nieuwe vloer online? Dan krijg je voor dat je afrekent een agenda te zien waarin jij zelf je leverdatum kan inplannen. Na je bestelling nemen we direct en anders binnen één werkdag contact met je op om alles te bevestigen. Ook de leverdatum.

Verzendkosten Nederland

Laten we eerlijk zijn, niemand vindt het leuk om verzendkosten te betalen. Daarom doen we dat dus ook liever niet. Bestel jij boven de 200 euro? Dan bezorgen wij gratis door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

Waddeneilanden: € 120,- per bestelling

Zeeuws-Vlaanderen: € 80,- per bestelling

Overige verzendkosten buiten Nederland kunnen in overleg worden aangeboden.

Verzendkosten België

Yes, het is zover! We leveren nu ook standaard één dag in de week in België. Voor nu hebben we gekozen voor elke dinsdag. Omdat we startende zijn in België en nog geen volle routes hebben rekenen we verzendkosten van € 150,- om kosten dekkend te zijn. Zodra we intensiever gaan leveren in België, wat hopelijk snel gebeurd, gaan we ook ons best doen om hier gratis te gaan bezorgen boven een x bedrag.

Verzendkosten kleine artikelen

Wil je iets kleins bestellen wat ook met de post verstuurd kan worden? Dan kun je een prijs op maat aanvragen via de telefoon, chat of email.

Levering tot de eerste deur begane grond

Onze eigen bezorgservice levert 6 dagen per week bestellingen uit. Hierdoor is er voor jou altijd een mogelijkheid om jouw vloer te laten leveren op een dag die jou uitkomt. Alle vloeren worden geleverd op een gesealde pallet. De vloer en toebehoren worden geleverd tot de eerste deur begane grond mits deze te bereiken is met de bus en palletwagen. Dit betekent dat onze chauffeurs geen vloeren naar binnen brengen.

Je bestelling ophalen kan natuurlijk ook!

Heb jij liever de touwtjes zelf in handen en wil je de vloer komen ophalen wanneer jou dat uitkomt? Prima! Je kan de vloer online bestellen en aangeven dat je hem zelf wil ophalen bij ons in de winkel. Geef aan in het vakje opmerkingen wanneer je de vloer wil komen ophalen. Het liefst een datum en tijd. Dan weten we allemaal waar we aan toe zijn en doen wij ons best om alles netjes klaar te hebben staan als je aankomt. Benieuwd naar ons retourbeleid? Lees het hier: Retourbeleid Vloerloods.nl