Quick-Step laminaat vloer

Quick-step laminaat

Quick-step laminaatvloeren hebben een natuurlijke uitstraling dankzij de authentieke houtdessins. De Scratch and Stain Guard-technologie maakt de vloer zeer kras- en vlekbestendig, zodat je er zorgeloos op kunt wonen, werken en sporten. De HydroSeal-coating zorgt voor 100% waterbestendigheid. Hierdoor is de vloer gemakkelijk te onderhouden en ook in vochtige ruimtes te leggen. Bekijk onze collectie Quick-step laminaat en bestel direct online op Vloerloods.nl!

Quick-step: vloerdesigners sinds 1990


Het laminaat van Quick-step vindt z’n oorsprong in 1990. Een Nederlands houtbedrijf zocht naar een alternatief voor traditionele parketvloeren. Het alternatief moest goedkoper en gemakkelijker te onderhouden zijn. Daarbij moest het de uitstraling van echt hout zo goed mogelijk benaderen. Dit alternatief werd laminaat. Quick-step onderscheidt zich in deze markt met unieke dessins, hoge kwaliteit en een sterke engagement om duurzaam te produceren. Dankzij baanbrekende innovaties is Quick-step laminaat waterbestendig en eenvoudig te leggen.

De laminaatcollecties van Quick-step


Het indrukwekkende assortiment laminaat vloeren van Quick-step is ingedeeld in een aantal inspirerende collecties. Vele hiervan vind je in de webshop van Vloerloods.nl. We lichten er een aantal voor je uit. Allemaal waterbestendig door de Hydroseal en allemaal uitermate geschikt voor vloerverwarming in de combinatie met de juiste ondervloer.


  • Creo: eenvoud en elegantie ontmoeten elkaar in deze moderne laminaatvloeren zonder V-groef. De vloer sluit naadloos aan, wat een strak effect geeft en meer onderhoudsgemak biedt. Waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming

  • Classic: wil je balans brengen in je interieur, bekijk eens de evenwichtige kleurencombinaties en natuurlijke look & feel van de Classic collectie. Waterdicht en geschikt voor vloerverwarming.

  • Eligna: met zo’n mooie naam verwacht je een elegant Quick-step laminaat, en dat krijg je. In zowel lichte als donkere tinten is Eligna soms subtiel, dan weer uitgesproken. Waterafstotend laminaat zonder V-groef, uiteraard ook geschikt voor vloerverwarming.

  • Muse: Quick-step laminaat is er in meer dan hout. Zandsteen, leisteen, botanisch beton; alle harde vloersoorten worden levensecht benaderd door deze rockende serie. Dichter bij een échte tegelvloer ga je niet komen. Natuurlijk waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

  • Impressive: een laminaatcollectie die indruk maakt. Vind je creatieve uitlaatklep in Impressive patterns, de collectie waterdichte laminaatvloeren in diverse patroondessins. Leg het aan met Impressive Ultra, de middelgrote extra dikke waterafstotende laminaatvloeren met voeg.


Zo kunnen we nog wel even doorgaan, want elke collectie Quick-step laminaat is het waard om uitgelicht te worden. Kijk maar eens op je gemak rond in ons online assortiment. Of: kom langs bij de grootste vloerenshowroom van Nederland! Bij Vloerloods in Kampen vind je alle Quick-step laminaat uit onze collectie, samen met nog zo’n 3500 andere vloeren.

Quick-step laminaat kopen bij Vloerloods.nl


Heb je een Quick-step laminaatvloer gevonden die het helemaal voor je is? Dan kun je deze direct bestellen in onze webshop. De verwachte leverdatum staat er al bij vermeld, zodat je weet waar je aan toe bent. Liever eerst een paar vloeren vergelijken? Bestel dan maximaal 3 gratis stalen. Tip: bestel direct alles mee wat je nodig hebt om de vloer te leggen. Dit kun je ook uitbesteden aan onze vakmensen. Je krijgt dan 5 jaar leggarantie. Welk Quick-step laminaat mogen we voor je inpakken? We kijken uit naar je bestelling!