Montinique PVC vloer

Montinique PVC vloer

Ben jij op zoek naar een Montinique pvc vloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je vindt bij ons in de winkel en op de website de volledige series uit de Montinique PVC collectie. Je vindt hierin visgraat pvc vloeren, betonlook pvc vloeren en xl houtstructuur pvc vloeren. Het sterke punt van de Montinique pvc vloeren is dat ze super mat zijn en hierdoor nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer.

Montinique PVC de matste vloeren op de markt

De pvc vloeren lijn van Montinique, ook wel bekend als de Hebeta PVC serie is nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Waarom? Door de register embossing in de planken, hierdoor wordt elke nerf en knoest in de plank voelbaar en levensecht. Deze extra dimensie zorgt ervoor dat als het licht op jouw vloer valt, je de houtstructuur ziet. De vloer zal dus niet gaan glimmen. Loop je er met blote voeten overheen, voel je het hout reliëf in de plank zitten. Echter dan dit gaat het niet worden! Bekijk hieronder de collectie van Montinique pvc vloeren.

Wij hebben geen producten gevonden met deze filters! Reset filters

De voordelen van een Montinique/Hebeta pvc vloer?

De pvc vloeren van Montinique zijn 2,5mm dik met een 0,55mm slijtlaag. Hierdoor zijn de vloeren geschikt voor intensief woongebruik. Ze hebben een greenlabel wat betekend dat ze ftlaat vrij zijn. Daarnaast zijn de vloeren onderhoudsarm en kun je ze gemakkelijk onderhouden door te stofzuigen en dweilen. Let wel op dat je geen rare vloerreinigers gebruikt uit de winkel. Ons advies? Gewoon een dopje groene zeep of onze eigen Vloerloods pvc reiniger. Natuurlijke schoonmaakmiddelen kunnen namelijk niks aantasten aan je vloer.

Populaire visgraat pvc vloeren en XL-planken

Door de register embossing, de natuurlijke kleuren en kleurnuances zijn deze pvc vloeren enorm populair. Zo zijn voornamelijk de visgraat pvc vloeren van Montinique en de XL planken populair. De kleuren zijn volledig afgestemd op de trends van dit moment. De natuurlijke eiken kleuren passen in ieder interieur en zijn tijdloos. Ben jij op zoek naar een vloer die een rustige basis vormt in jouw ruimte? Dan is de Montinique pvc vloeren collectie misschien wel iets voor jou.

Jouw Montinique pvc vloer professioneel laten plaatsen?

Laat jouw Montinique pvc vloer professioneel en vakkundig plaatsen door één van onze Vloerloods.nl stoffeerders. Voor het plaatsen van lijm pvc vloeren bieden wij een all-in prijs. Dat betekend inclusief: primeren, egaliseren 2 tot 3mm, schuren, lijmen en leggen. Heb jij een vlakke zandcement dekvloer? Dan is dat voldoende. Moet de vloer over een bestaande tegelvloer geplaatst worden? Dan moeten we een extra keer egaliseren om ervoor te zorgen dat de vloer echt vlak wordt. Doen we dit niet is de kans erg groot dat je de voegen van de tegelvloer na verloop door je Montinique pvc vloer gaat zien, en dat is natuurlijk zonde.