Douwes Dekker PVC vloer

Douwes Dekker PVC vloer

Ben jij op zoek naar een Douwes Dekker PVC vloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze winkel en online op onze website vind je namelijk alle verlijmbare- en klik pvc vloeren van het merk Douwes Dekker. Wat Douwes Dekker pvc vloeren kenmerkt zijn de goedlopende kleuren die perfect aangesloten zijn op de huidige vraag van de markt. Zo zie je dat bijvoorbeeld de natuurkleuren echt weer terugkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een licht eiken pvc vloer. Als ambassadeur van de Douwes Dekker pvc vloeren bieden we je graag de beste prijs met de beste garanties. Zo ontvang je bijvoorbeeld 5 jaar leggarantie van ons als een van onze Vloerloods.nl stoffeerders jouw Douwes Dekker pvc vloer plaatst.

Waarom kiezen voor een Douwes Dekker PVC vloer?

Een goede reden om te kiezen voor een Douwes Dekker pvc vloer is bijvoorbeeld omdat het een Europees product is wat ook echt in Europa is gemaakt. Hierdoor weet je zeker dat het aan alle standaarden voldoet die in Europa gelden. Ook zie je vaak dat de fabrieksgarantie dan uitgebreider en langer van duur is. Natuurlijk in combinatie met de kleuren die perfect aansluiten op de vraag van de markt anno 2020/2021. Daarbij zijn de pvc vloeren van Douwes Dekker uitermate geschikt voor vloerverwarming.

De collectie Douwes Dekker PVC vloeren

De collectie van Douwes Dekker PVC vloeren bestaat uit diverse kleuren, structuren, diktes en collecties. Zo heb je een complete collectie klik pvc vloeren van Douwes Dekker maar ook een collectie verlijmbare pvc vloeren van Douwes Dekker. Of terwijl, wat voor type ondervloer je ook hebt of wat je wensen ook zijn, binnen de collectie van Douwes Dekker vind je gegarandeerd iets wat past bij jouw situatie. Dus ben je op zoek naar een visgraat pvc vloer, betonlook of gewoon een mooie brede royale plank? Binnen de Douwes Dekker collectie vind je het allemaal. Bekijk hieronder de collectie verlijmbare pvc vloeren van Douwes Dekker.

Douwes Dekker pvc vloeren een gezellige sfeer in huis

De vloeren van Douwes Dekker zorgen voor een rustige, natuurlijke en gezellige sfeer in huis. Je zal gegarandeerd de komende 15 tot 20 jaar woonplezier hebben van een Douwes Dekker pvc vloer. Wil je hier 100% zeker van zijn? Laat dan je vloer plaatsen door een van onze Vloerloods.nl stoffeerders. Je ontvangt dan van ons naast de fabrieksgarantie ook 5 jaar leggarantie.

Meer informatie over Douwes Dekker PVC?

Wil jij meer weten over Douwes Dekker PVC vloeren of over bijvoorbeeld een specifieke pvc vloer van Douwes Dekker? Kom dan een keer langs bij ons in de winkel of neem per mail, chat of telefoon contact met ons op. Liever een contactformulier invullen? Dat kan ook! Klik dan op deze link: contactaanvraag sturen.