Bekijk hier de over ons pagina van VLOERLOODS.nl

Over VLOERLOODS.nl

Yes! Wie zijn wij eigenlijk en waarom doen we wat we doen? Dat gaan we proberen zo snel en goed mogelijk uit te leggen: Een mooie vloer maakt je blij en wij vinden dat iedereen dat verdient voor een eerlijke prijs met de beste service en een glimlach. Een nieuwe vloer uitzoeken moet een feestje zijn. Natuurlijk helpen wij je graag en met plezier!

Uniek in Nederland, hét vloeren Experience Center!

Yep! We zijn uniek in Nederland met een écht vloeren Experience Center vol inspiratie met een totaaloppervlakte van 2200m2. Je vindt in onze winkel meer dan 350 vloeren die direct uit voorraad meegenomen kunnen worden. Zit jouw vloer daar niet bij? Geen paniek. We hebben een totaal assortiment met keuze uit meer dan 3500 vloeren die doorgaans binnen één week bij jou thuis kunnen zijn.

Alvast een kijkje nemen binnen? We nemen je hieronder in een vogelvlucht mee door ons vloeren Experience Center!

How about the future?

VLOERLOODS.nl is ontstaan vanaf de werkvloer en uitgegroeid tot dé on- en offline vloerenspecialist van Nederland. Jaja, dat zegt natuurlijk iedereen maar wij zijn echt hard op weg met nog veel grote en mooie projecten in het vooruitzicht. Een project waar we enorm trots op zijn is het openen van ons VLOERLOODS.nl Experience Center. Dit hebben we in december 2022 gedaan. Met dit Experience center willen we je écht de beleving en inspiratie geven voor jouw droomvloer! Verder zijn we onze systemen aan het upgraden en nieuwe technische snufjes aan het bouwen om je zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen. Online én in de winkel.

Jip, VLOERLOODS.nl is dus op de werkvloer ontstaan tijdens het plaatsen van vloeren. Waarom niet alles zelf doen? Precies, dus zijn we gestart in 2016! Op dit moment zijn we met een team van 34 toppers die niks liever willen dan jou zo goed mogelijk helpen met een lach. Van verkoop tot magazijn tot chauffeurs tot klantenservice. En still counting, dus ben jij wie wij zoeken? Bekijk dan hier de vacatures die momenteel open staan: werken bij VLOERLOODS.nl

Boven de 200 euro gratis aan huis bezorgd!*

Op dit moment bezorgen en leggen wij vloeren in heel Nederland en België. Je kan onze chauffeurs en bussen dus echt overal tegenkomen. Zelfs als je even lekker aan het uitwaaien bent op één van de Wadden-eilanden. Natuurlijk staan we ook altijd open voor andere bestemmingen. Zo hebben we bijvoorbeeld vloeren naar Zweden, Engeland, Zwitserland, Suriname, Monaco, Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland verstuurd. Niks is te gek dus.

VLOERLOODS.nl wekelijks te zien op TV

Misschien heb je ons al wel eens eerder gezien, bewust of onbewust. We zijn namelijk regelmatig te zien op TV. Zo hebben we meegedaan aan: De Grote Huisverbouwing, Help mijn man is klusser, Eigen huis en tuin, RTL Woonmagazine, Bouwval gezocht en verzorgen we elk jaar trouw de vloeren in het huis van BigBrother.

Volle garanties! Op alles. 100% woonplezier gegarandeerd

Echt op alles! Iedereen houdt van zekerheid, daarom bieden we dat graag. Zo ontvang je op alle vloeren en andere producten een volledige fabrieksgarantie. Plaatsen wij jouw nieuwe vloer? Dan ontvang je ook een leggarantie van ons. Zijn er problemen met je vloer? Dan merk je dit vaak al binnen een jaar en anders zeker binnen twee jaar. We geven je daarom vijf jaar garantie. Dat zijn dus drie bonus jaren, gewoon om jou lekker gerust te stellen. Problemen? Bellen. We lossen het dan netjes op.