Stalenservice Vloerloods.nl

Thuis de vloer beoordelen? Bestel online je kleurstalen!

Yes, op dit moment hebben we één vestiging en dat is in Kampen. Woon je in het westen of in het zuiden van het land? Dan is dat een stukje rijden. Maaaar... als je het ons vraagt zeker de moeite waard! Zeker zometeen in onze nieuwe showroom. Gelukkig komen er ook veel mensen vanuit het hele land naar onze winkel voor een nieuwe vloer. Vind je het echt te ver? Dan komen we natuurlijk graag bij jouw thuis! Hoe? Met onze stalenservice. Je kan namelijk gemakkelijk online jouw kleurstalen bestellen van een vloer. Als de stalen voorradig zijn, ontvang je deze binnen twee werkdagen thuis. Zit er een staaltje bij die niet voorradig is? Dan kan het iets langer duren. We doen ons best maximaal 5 werkdagen aan te houden voor de levering van jouw bestelde kleurstalen.

Wat kosten de kleurstalen?

Niks! Het enigste wat we doorberekenen zijn de verzendkosten van het brievenbus pakketje. Op deze manier weten we ook gelijk zeker dat je echt geïnteresseerd bent in de vloer(en) en we zo weinig mogelijk verspillen. Denk hierbij aan het tegengaan van verspilling van zowel de kleurstalen zelf als aan het verpakkingsmateriaal en de transport.

Hoeveel stalen kan ik bestellen?

Je kan per bestelling maximaal 3 verschillende kleurstalen bestellen. Dit heeft onder andere te maken met de dikte waar we rekening mee moeten houden. Het moet natuurlijk in de doos en door de brievenbus passen. Je kan per kleur één kleurstaal aanvragen. Op deze manier gaan we wederom verspilling tegen en hebben we constant voldoende voorraad van populaire kleurstalen die we zo snel mogelijk bij jou thuis laten afleveren.

Is er geen kleurstaal beschikbaar van jouw vloer?

Dat is vervelend maar helaas wel mogelijk. Op dit moment werken nog niet alle merken, fabrikanten en leveranciers mee bij het aanleveren van kleurstalen. We proberen dit zoveel mogelijk in eigen beheer wel te doen, maar helaas is het niet voor elke vloer mogelijk. Het kan dus zo zijn dat je vloeren tegenkomt waar de bestelknop voor een kleurstaal ontbreekt.