Therdex PVC vloer

Therdex PVC vloer

Ben jij op zoek naar een Therdex PVC vloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je vindt bij ons in de winkel namelijk meer dan 3500 vloeren. De complete collectie van Therdex is bij ons in de winkel te vinden voor scherpe prijzen. Daarbij kunnen we je ook helpen met het leggen van de vloer. Onze Vloerloods.nl stoffeerders helpen je namelijk graag door jouw nieuwe vloer netjes te plaatsen zodat je gegarandeerd woonplezier zult ervaren. Wat op dit moment een erg populaire serie is van Therdex is de Herringbone. Hier vallen de Visgraat pvc vloeren en Hongaarse punt pvc vloeren van Therdex onder.

Waarom kiezen voor een Therdex pvc vloer?

Therdex heeft een erg grote collectie pvc vloeren verdeelt over verschillende soorten, structuren en maten. Zo zijn op dit moment bijvoorbeeld de visgraat pvc vloeren van Therdex enorm populair. Veel mensen kiezen voor een Therdex pvc vloer omdat de kleuren van de visgraat vloeren ook verkrijgbaar zijn in grote brede planken. Wat je ziet is dat veel mensen bijvoorbeeld beneden kiezen voor de visgraat variant en op de bovenverdieping voor de normale planken variant. Therdex is ook populair om zijn grote betonlook tegel pvc vloeren van een meter bij een meter. Dus ook voor tegel- en betonlook structuren kun je terecht in de collectie van Therdex.

Therdex ook een verantwoorde keuze voor thuis

Wist je dat Therdex pvc vloeren ook ftalaat vrij zijn en er gebruik gemaakt wordt van bio weekmakers? Dit zorgt ervoor dat je vloer ook een verantwoorde keuze is vrij van gifstoffen en verkeerde weekmakers. Therdex pvc vloeren zijn in elk opzicht een aanwinst voor thuis. Zo zijn de vloeren van een sterke en degelijke kwaliteit wat zorgt voor woonplezier. Door de verschillende afwerkingen in de series zijn de vloeren op het oog nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Zo heb je series met een register embossing. Dat betekent dat elke nerf en knoest ook echt voelbaar wordt. Valt het licht op de vloer zie je echt de houtstructuur op de plank en wordt de vloer extra mat. Zie hieronder de volledige collectie van de Therdex pvc vloeren.

Basic 2060

€ 34.95/m2
Bekijk

Basic 2010

€ 34.95/m2
Bekijk

Basic 2040

€ 34.95/m2
Bekijk

Basic 2050

€ 34.95/m2
Bekijk

Basic 4210

€ 34.95/m2
Bekijk

Basic 4230

€ 34.95/m2
Bekijk

Basic 4250

€ 34.95/m2
Bekijk

Basic 4270

€ 34.95/m2
Bekijk

Wat voor Therdex pvc vloeren zijn er allemaal?

Therdex heeft een erg ruime collectie pvc vloeren in allerlei soorten, maten, structuren en kleuren. Hieronder een korte opsomming van de series binnen de Therdex pvc vloeren collectie:

·     Therdex Herringbone Visgraat PVC vloeren

Eerlijk is eerlijk, misschien is dit momenteel wel een van de meest populaire visgraat pvc series. Deze vloeren zijn 2,5mm dik en hebben een 0.55mm slijtlaag waardoor deze vloer geschikt is voor intensief woongebruik.

·     Therdex brede planken pvc vloeren

Therdex heeft diverse series in de collectie waarbij de planken extra breed zijn, dit zorgt voor een ruimtelijk effect. Je ruimte lijkt hierdoor groter. Ook deze zijn meestal uitgevoerd in 2,5mm dik en met een 0.55mm slijtlaag waardoor deze geschikt zijn voor intensief woongebruik.

·     Therdex beton- en tegellook pvc vloeren

Therdex is ook populair om zijn extra grote betonlook tegel pvc vloeren. Deze zijn namelijk de grootste in hun soort. Nergens zul je zulke grote pvc tegels vinden. Deze zijn namelijk 100x100cm of terwijl een meter bij een meter. Hierdoor krijg je wederom een ruimtelijk effect. Ook deze vloeren zijn 2,5mm dik met een 0.55mm slijtlaag.

Therdex PVC vloeren leggen de basis voor een chique ruimte anno 2020

Ben je op zoek naar een mooie PVC vloer in wat voor structuur of kleur dan ook, eigenlijk hoef je niet verder te zoeken dan de Therdex collectie. Je kan hier namelijk alles in vinden wat je je maar wenst. Visgraat, betonlook en mooie brede planken met een register embossing. Door de natuurlijke kleuren en kleurnuances in de decoren zijn de vloeren op het oog nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer.

Heb jij een vraag over een Therdex pvc vloer of wil je meer weten over bijvoorbeeld onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze 3200m2 grote showroom vol showvloeren.