Egger laminaat

Egger laminaat


Duurzaam laminaat aus Tirol; het laminaat van Egger is bijzonder robuust en bevat uitsluitend hout van duurzame bosbouw. Dankzij het eigen CLIC it!-systeem is het nog eenvoudiger zelf te leggen dan je gewend bent. En zie hieronder eens in wat voor mooie varianten Egger laminaat verkrijgbaar is. Je bestelt het eenvoudig en snel hier op Vloerloods.nl. Dit laminaat is veelzijdig in alle ruimtes, van woonkamer tot badkamer en van winkelvloer tot dansvloer.

Egger laminaat is bewezen duurzaam


Duurzaamheid is een term die veelvuldig wordt gebruikt om producten aan te prijzen. Dan is het fijn als een merk ook daadwerkelijk laat zien begaan te zijn met onze leefomgeving. Egger bewijst dit aan de hand van een aantal duurzaamheidsindicatoren. Zo wordt voor Egger laminaat uitsluitend hout van gecertificeerde bronnen gebruikt. Het hout komt uit een straal van maximaal 150 km rondom Egger’s fabriek in St. Johann in Tirol, Oostenrijk. Hierdoor blijven de transportroutes kort en de ecologische voetafdruk klein.

Universeel toepasbaar laminaat


Dankzij uitgekiende productieprocessen is Egger laminaat bijzonder slijtvast. Deze robuuste vloeren zijn dan ook geschikt voor de drukste huishoudens. Voor vochtige ruimtes heeft Egger veel geschikte Aqua+ laminaatvloeren. Dat niet alleen, ook bedrijven vinden hun laminaat in het Egger-assortiment van Vloerloods. De optie voor volvlakverlijming zorgt namelijk dat de vloer ook op grote vloeroppervlakken stevig en stabiel blijft liggen.

Egger laminaat bij Vloerloods


Egger heeft in haar 60-jarig bestaan een zeer ruime keuze aan laminaatvloeren op de markt gebracht. Bij Vloerloods hebben we een gevarieerde selectie ingekocht. In onze webshop en vloerenshowroom (de grootste van Nederland) is er dan ook voor elk wat wils. Je hoeft geen dikke portemonnee te hebben om Egger laminaat te kopen. En dan hebben we ook nog regelmatig mooie aanbiedingen voor je. Het assortiment is standaard gesorteerd met het goedkoopste Egger laminaat bovenaan en helemaal bovenaan zie je de aanbiedingen.

Wat voor Egger laminaat we zoal hebben? Wat dacht je van:
● Houtlook laminaat in verschillende houtsoorten en tinten van Polar Oak (lichtgekleurd als een ijsbeer) tot donkerbruin eiken;
● Steenlook laminaat in grijze en donkergrijze tinten.

Egger laminaat online kopen


Is laminaat een product dat je online zou kopen? Dat is voor iedereen persoonlijk. We hebben Vloerloods.nl zo ingericht dat je je optimaal kunt oriënteren. Kom je er toch niet uit met de inspirerende foto’s en uitgebreide productinformatie, bestel dan eerst een aantal kleurstalen. Een andere optie is om naar onze vloerenshowroom in Kampen te komen, waar meer dan 3500 vloeren voor je klaarliggen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je persoonlijk te adviseren. Welk Egger laminaat mogen we voor je inpakken?