Hoomline laminaat vloeren met korting

Hoomline Laminaat vloeren

Ben jij op zoek naar een Hoomline laminaat vloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dealer van Hoomline laminaat vloeren. Zo kun je bij ons de gehele collectie vinden. Van waterbestendig laminaat tot de welbekende Hoomline Royal XL serie. Natuurlijk voor scherpe prijzen. Ben jij op zoek naar iets wat niet op elke straathoek te vinden is? Neem dan zeker een kijkje tussen de Hoomline laminaat vloeren.

Bekijk Hoomline laminaat direct live bij jouw in de woonkamer!

Een vloer online uitzoeken? Super moeilijk natuurlijk! Daarom proberen we je zo goed mogelijk te helpen. Hoomline heeft hier een fantastische tool voor, namelijk: de vloervisualiser. Hoe dat werkt? Als het goed is zie je op deze pagina rechts of links onderin een icoontje waar je op kan klikken. Tik deze aan, upload of maak een foto van jouw ruimte waar de vloer moet komen te liggen en laat je verrassen!

Natuurlijk is het niet 100% kleurecht en zal het nooit hetzelfde zijn als de werkelijkheid, maar het komt wel heel dicht in de buurt. Je krijgt op deze manier gelijk een gevoel bij de vloer.

Dé meest populaire laminaat serie van Hoomline

Wat de meest populaire laminaat collectie is van Hoomline? Dat is de Royal XL serie. Deze serie zit vol met prachtig tijdloze kleuren. Door de tweezijdige v-groef is deze vloer vrij uniek als je gaat kijken naar het gehele aanbod laminaat wat te verkrijgen is. Door de tweezijdige v-groef in je laminaat vloer creëer je een unieke sfeer. Je krijgt lange banen in de kamer waardoor de ruimte optisch gelijk veel groter en breder lijkt. Heb je dus een relatief kleine kamer? Dan is de Royal XL serie van Hoomline een goede keuze.

Verder heb je van Hoomline de volgende series laminaat vloeren:

·     Hoomline Optima

·     Hoomline Balmoral XL

·     Hoomline Royal

·     Hoomline Royal XL

·     Hoomline Hydro XL

Waarom kiezen voor een Hoomline laminaat vloer?

Goede vraag! Allereerst omdat Hoomline een fantastische collectie kleuren heeft neergezet. Natuurlijk verdeelt onder verschillende series met verschillende diktes, breedtes en ga zo maar door. Zo heeft Hoomline ook een lijn met waterbestendige laminaat vloeren, de Hydro XL serie. De laminaat vloeren van Hoomline worden in Europa geproduceerd en zijn voorzien van alle keurmerken. Door het gemakkelijke en gepatenteerde kliksysteem zijn de vloeren gemakkelijk zelf te leggen. Ook als je niet vaak een vloer zelf hebt gelegd.

Wil je meer weten over Hoomline laminaat vloeren?

Dan helpen we je natuurlijk graag! Kom een keertje bij ons langs in de winkel of bel: 038-3033392 , mail info@vloerloods.nl of stuur ons een chatbericht. Wil jij je Hoomline vloer graag professioneel laten plaatsen zodat je gegarandeerd woonplezier hebt? Ook daar helpen wij je graag bij. Je ontvangt bij ons standaard 5 jaar leggarantie op je nieuwe vloer! Hiermee kunnen wij volledig woonplezier garanderen.