De Grote Huisverbouwing

Woohoo! Nog een TV-programma die we van ons lijstje kunnen strepen. We hebben dit seizoen namelijk alle vloeren voor het TV-programma: De Grote Huisverbouwing op SBS6 mogen verzorgen. Heb jij een aflevering gezien en ben je nieuwsgierig welke vloer er nou precies geplaatst is? Dan kun je dat hier gemakkelijk per aflevering terugvinden. Gewoon inspiratie op doen? Ook dat kan hier! Elke aflevering heeft namelijk een supertof eindresultaat.

De Grote Huisverbouwing 2023 S1

De Grote Huisverbouwing 2023 | Aflevering 8. Utrecht

Op zoek naar een unieke vloer? Dan moet je deze case even lezen!...

Bekijk deze aflevering

De Grote Huisverbouwing 2023 | Aflevering 7. Asch

Metamorfose van een complete benedenverdieping met een speciale laminaat vloer...

Bekijk deze aflevering

De Grote Huisverbouwing 2023 | Aflevering 6. Dordrecht

Mooi wit is niet lelijk. Sterker nog het creëert ruimte. Dat hebben we in deze aflevering wel geleerd...

Bekijk deze aflevering

De Grote Huisverbouwing | Aflevering 5. Amsterdam

Djamilla komt langs in ons vloeren Experience Center om de vloer voor aflevering 5 uit te zoeken...

Bekijk deze aflevering

De Grote Huisverbouwing 2023 | Aflevering 4. Zwaag

Een complete bovenverdieping met een mooie warme laminaat vloer voor de kinder- en babykamer...

Bekijk deze aflevering

De Grote Huisverbouwing 2023 | Aflevering 3. Bussum

Een primeurtje in deze aflevering! Namelijk de verlijmbare PVC vloer op zelfklevende ondervloer...

Bekijk deze aflevering

De Grote Huisverbouwing 2023 | Aflevering 2. Nieuwerkerk a/d IJssel

In deze aflevering hebben wij dé meest speciale laminaat vloer ooit geplaatst...

Bekijk deze aflevering

De Grote Huisverbouwing 2023 | Aflevering 1. Zaandam

Woohoo! Weer een gloednieuw seizoen van: De Grote Huisverbouwing...

Bekijk deze aflevering

De Grote Huisverbouwing 2022

Aflevering 1 Maarssen

De eerste aflevering van De Grote Huisverbouwing in 2022 is een feit! En je raadt het al, wij hebben de vloer mogen leveren en plaatsen. In deze aflevering is een woning in Maarssen na de make-over compleet omgetoverd! Janine, Jochem en de kids konden wel wat hulp gebruiken. Dan ben je bij Djamilla en Albert aan het juiste adres. Zo zijn de woonkamer, keuken, trap, hal en de badkamer compleet onder handen genomen. Wij hebben een prachtige Quick-Step klik pvc vloer geplaatst op de benedenverdieping, bekijk hieronder het resultaat!

Bekijk deze aflevering

Aflevering 2 Almere

De tweede aflevering van De Grote Huisverbouwing was een speciale. Waarom? Omdat wij hier helemaal geen vloer hebben geleverd en geplaatst. William en Cleide hebben de vloer namelijk al bij aanschaf van de woning besteld bij hun aannemer. Dan willen wij de pret natuurlijk niet bederven. Daarom hebben wij Djamilla uitgenodigd om met ons langs Quick-Step in België te gaan zodat we wat meer kunnen laten zien over de trends en ontwikkelingen in de vloerenmarkt. Benieuwd naar deze trends en ontwikkelingen? Bekijk de video hieronder.

Bekijk deze aflevering

Aflevering 3 Heerde

Yes, aflevering 3 is alweer een feit! Time flies when you have fun. In aflevering 3 hebben wij een woning in Heerde mogen voorzien van een prachtige Quick-Step klik pvc vloer. Esther en Aschwin zijn vanuit Alphen aan den Rijn vertrokken naar Heerde om te genieten van alle rust die de omgeving van Heerde kan geven. Dat de rust ze wel bevalt is iets wat zeker is. Maar toch is er ook gemis van de kinderen en kleinkinderen die ver weg wonen. Wat wil je dan? Juist! Voldoende slaapplekken. Dat is waar het team van De Grote Huisverbouwing wel raad mee weet. De zolder is inmiddels omgetoverd tot een logeerparadijs voorzien van alle gemakken. Benieuwd welke vloer wij geplaatst hebben? Lees dan verder!

Bekijk deze aflevering

Aflevering 4 Lelystad

In deze vierde aflevering van de Grote Huisverbouwing hebben wij weer twee fantastische vloeren mogen plaatsen. Eén Rigid klik pvc vloer in een betonlook voor in de keuken en voor de rest van de begane grond een unieke zwarte laminaat vloer. Ook in deze aflevering zijn wij weer een nieuwe uitdaging aangegaan, namelijk het laminaat netjes rondom de zeshoekige tegels plaatsen die uit het toilet doorlopen de gang in. Onze topper Leon heeft het gefixt en het eindresultaat is super geworden. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het hieronder in de video!

Bekijk deze aflevering

Aflevering 5 Nijkerk

Wooohoo! Dit was zo'n grote klus dat deze verdeeld is in twee afleveringen. We hebben het hier over de case in Nijkerk. Zowel de boven- als de benedenverdieping konden een frisse wind gebruiken. En dat is dan natuurlijk ook gebeurd. Wij hebben hier op de overloop en in de woonkamer en hal een fantastische Quick-Step laminaat vloer mogen plaatsen uit de Capture serie. Het meest realistische type vloer als je op zoek bent naar echt hout maar met de gemakken van een onderhoudsarme vloer. Op het oog en qua gevoel zie je het verschil gewoon echt niet meer. Super mat en als je er met je hand overheen gaat ben je bijna bang dat je splinters in je hand krijgt. Zo écht is deze vloer. Benieuwd naar de vloer en het eindresultaat? Bekijk de video hieronder!

Bekijk deze aflevering

Aflevering 6 Nijkerk

Yep, in de vorige aflevering waren we ook al in Nijkerk. Dit was namelijk zo'n grote klus dat het niet haalbaar was om alles op tijd af te hebben, dus is ervoor gekozen om het over twee afleveringen uit te smeren. En dat is goed gelukt! Het eindresultaat mag er wezen als je het ons vraagt. En de vloer? Die hebben wij natuurlijk verzorgd in samenwerking met Quick-Step! We hebben hier dé meest realistische laminaat vloer gelegd die je op dit moment kan vinden in de markt. Net écht hout. Benieuwd naar de vloer en het eindresultaat? Bekijk de video hieronder!

Bekijk deze aflevering