Quick Step PVC vloer

Quick Step PVC vloer

Ben jij op zoek naar een Quick-Step pvc vloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk Premium dealer van Quick-Step. Zo kun je bij ons terecht voor de Quick Step pvc vloeren, Quick Step laminaat vloeren, Quick Step houten vloeren en Quick Step accessoires. Daarnaast zijn wij Master Installer van Quick-step. Dat betekend dat als je jouw Quick-Step pvc vloer of een andere vloer van Quick-Step laat leggen door één van onze stoffeerders je levenslange leggarantie ontvangt van Quick Step. Op deze manier ben je 100% gegarandeerd van woonplezier van jouw nieuwe pvc vloer.

Waarom kiezen voor een Quick Step pvc vloer?

Goede vraag! Allereerst omdat het een prachtig Europees product is dat wordt gemaakt in België. De vloeren bevatten hierdoor geen giftige weekmakers en zijn 100% stabiel. Dat betekent dat ze niet zullen krimpen of uitzetten na verloop van tijd. Daarnaast zijn de kleuren en de structuren van de Quick-Step pvc vloeren nauwelijks te onderscheiden van een echte houten plank, super echt dus! Waar Quick-Step uniek in is als je het vergelijkt met andere merken is dat zij een nadrukkelijke v-groef hebben. Hierdoor krijg je een echt planken-effect zoals met een echte houten vloer.

Quick Step Rigid klik pvc vloeren (Alpha Vinyl planken)

In 2020 heeft Quick Step een gloednieuwe serie toegevoegd aan hun collectie pvc vloeren, namelijk de Quick Step Alpha klik pvc vloeren lijn. Deze vloeren zijn de nieuwste generatie klik pvc ook wel rigid klik pvc genoemd. Deze vloeren zijn sterker en stabieler dan een klik pvc vloer ooit is geweest. Heb jij een plavuizen vloer waar jouw Quick Step pvc vloer overheen gelegd moet worden? Dan is dat met de Alpha lijn van Quick Step dus geen enkel probleem. Door het sterke kliksysteem kan deze oneffenheden van onderliggende vloeren aan. Door het gepatenteerde kliksysteem waar Quick Step groot mee is geworden is deze vloer ook gemakkelijk zelf te leggen. Het enigste wat je nodig hebt is een Quick Step pvc vloeren legsetje.

Welke Quick Step pvc vloeren zijn er allemaal?

Quick-Step heeft zijn pvc vloeren onderverdeeld in verschillende series. Kies jij voor een plak (verlijmbare) variant? Dan kun je kiezen uit de volgende series:

- Quick-Step Balance Glue Plus

Deze pvc vloeren zijn zo’n 125cm lang en 19cm breed, ook wel bekend als de standaard afmeting voor pvc vloeren. Deze pvc vloeren zijn 2,5mm dik en hebben een 0,55mm slijtlaag waardoor ze geschikt zijn voor intensief woongebruik.

- Quick-Step Pulse Glue Plus

Deze pvc vloeren zijn zo’n 150cm lang en 21cm breed. Een grotere plank waardoor de ruimte optisch groter en ruimer oogt. Deze serie van Quick-Step is 2,5mm dik en heeft 0,55mm slijtlaag. Hierdoor is deze geschikt voor intensief woongebruik.

- Quick-Step Ambient Glue Plus

Dit is de tegel en betonlook serie van Quick-Step pvc vloeren. Deze zijn uitgevoerd in verschillende maten. De kleuren zijn erg natuurlijk en nauwelijks te onderscheiden van echt op het oog. Ook deze zijn 2,5mm dik en hebben een 0,55mm slijtlaag.

Quick-Step pvc vloer professioneel laten plaatsen door een Master Installer?

Dan helpen onze Vloerloods.nl stoffeerders jou graag! Onze stoffeerders zijn gecertificeerd als Master Installer van alle Quick-Step vloeren. Wil jij dus 100% gegarandeerd woonplezier ervaren van jouw nieuwe Quick-Step pvc of laminaat vloer? Dan helpen we je graag. Je ontvangt door deze certificering namelijk een levenslange leggarantie op jouw Quick-Step vloer! Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of chatfunctie.