Eigen huis en tuin

Naast de tv-programma’s: Help mijn man is klusser, Bouwval gezocht en RTL Woonmagazine zijn wij vanaf februari 2020 ook te zien bij Eigen Huis en Tuin! Hét woonprogramma van Nederland. Vloerloods is dé vloerenpartner van Eigen Huis en Tuin en daar zijn we trots op! Bekijk hieronder alle afleveringen samen met alle gelegde vloeren.

zaterdag 16 mei 2020

Een leuke uitdaging voor Thomas op de Zuidas in Amsterdam

In deze aflevering is een lege en kleine studio in de Zuidas van Amsterdam omgetoverd tot een luxe woonverblijf. Bij binnenkomst was er nog niks, enkel een keuken en kale muren. Nu is het een luxe studio waarin elke centimeter is benut met als belangrijkste kleuren zwart en wit. Dit keer hebben wij een wit crème klik pvc vloer uit de LayRed serie van Moduleo mogen plaatsen. Lees snel verder voor het eindresultaat.

Lees meer
Eigen huis en tuin | Ultieme make-over van een gastenverblijf in Nijmegen| Vloerloods.nl
zaterdag 25 april 2020

Ultieme make-over van een gastenverblijf in Nijmegen

Deze aflevering hebben we voor de verandering een laminaat vloer geleverd en gelegd in Nijmegen. Deze zolder is omgetoverd tot een ultiem gastenverblijf voor familie uit Amsterdam.

Lees meer
Eigen huis en tuin | New York Industrial Bar in Santpoort | Vloerloods.nl
zaterdag 28 maart 2020

New York Industrial Bar in Santpoort

Deze aflevering hebben wij een mooie visgraat pvc vloer van Moduleo geplaatst in een woning in Santpoort. Een rommelhok is omgetoverd tot een gezellige en knusse bar in huis.

Lees meer
image
zaterdag 29 februari 2020

Loft Parisian Chic appartement in Bussum

Deze aflevering hebben wij een warme visgraat pvc vloer met band en bies geplaatst in een knus split level appartement in Bussum. Ook de open trap hebben wij gelijk voorzien van nieuwe vloerbedekking!

Lees meer