Meister laminaat

Meister laminaat

Met Meister laminaat heb je een duurzaam kwaliteitsproduct aus Deutschland onder de voeten. Duurzaam omdat het sterk is en lang meegaat, maar ook doordat MeisterWerke produceert met respect voor natuur en grondstoffen. Bekijk met een gerust groen hart de vele mooie designs in het assortiment van Vloerloods.nl. Met welke Meister laminaatvloer maak je van jouw huis het perfecte thuis?

Het merk Meister

Meister is het hoofdmerk van MeisterWerke, dat al sinds 1930 vloer- wand- en plafondbekleding produceert. In alle Meister laminaat ligt de nadruk op kwaliteit, innovatie en uitgekiend design. Dat levert internationaal succes op, maar de Duitsers tonen immer hart voor de regio. Meer dan ⅓ van de toeleveranciers komt uit de regio en ¾ is Duits. In het laminaat van Meister is bovendien geen splinter tropisch hout te vinden. Met deze lokale visie houdt MeisterWerk haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk.

Laminaat met zekerheid

Zie je hierboven de vele prachtige Meister laminaatvloeren? Die zijn het resultaat van vele jaren pionieren, innoveren en ontwerpen. MeisterWerke behoort tot top 100 meest innovatieve mid-sized bedrijven in Duitsland. De producent biedt vertrouwen in de kwaliteit die dit oplevert door maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie op Meister laminaat te geven. Maak je gebruik van onze legservice, dan geven wij standaard 5 jaar leggarantie. Dat is nog eens laminaat kopen met zekerheid.

Wat Meister laminaat speciaal maakt

Laminaat is al jaren de populairste harde vloersoort. Dat is vanwege vele gunstige eigenschappen, die je ook terugziet in Meister laminaat. Denk aan de lage aanschafprijs, het geringe onderhoud en de mooie uitstraling. Producenten concurreren in deze markt op ‘echtheid’; wie maakt de meest natuurlijke houtlook, met echt voelbare houtstructuur, knoesten en kleurverloop? Uiteraard doet Meister hieraan mee met verbluffend echte oppervlakken met voelbaar verschil. Onderscheidend echt, kunnen we wel zeggen. Wat vele van onze klanten over de streep trekt is dat Meister laminaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen (met name hout) bestaat.

100% ecologisch en woongezond laminaat

Meister zegt niet alleen dat ze begaan is met de natuur, ze handelt er ook naar. Voor de productie van Meister laminaat worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt. Een robuuste toplaag van melaminehars beschermt het laminaat. De levensechte designs van decorpapier zorgen voor de looks. De kern van gecomprimeerde houtvezels (HDF-plaat) en het tegenfineer aan de onderkant brengen de body, stevigheid en stabiliteit. Het keurmerk “The Blue Angel" bewijst dat Meister laminaat 100% ecologisch en woongezond is.

Kies je Meister laminaat

 Kies je laminaat gerust met je ogen of vanuit je budget, want alle Meister laminaat is robuust, gemakkelijk in het onderhoud, absoluut trendy en desondanks tijdloos. Meister komt tegemoet aan jouw voorkeuren w.b.t. watervastheid, gebruiksklasse, geschiktheid voor vloerverwarming, V-groeven, geluiddemping of wat dan ook. Bij ieder product vind je een levendige beschrijving en uitgebreide productspecificaties. Aanrader: kom naar de grootste vloerenshowroom van Nederland. Voor persoonlijk advies en het beleven van meer dan 3500 fantastische vloeren zet je de navigatie op ‘Vloerloods Kampen’. Je zult het ervaren: #Eenmooievloermaaktjeblij.