Help mijn man is klusser

Naast de tv-programma’s: Eigen huis en Tuin, Bouwval gezocht en RTL Woonmagazine zijn wij ook te zien bij Help mijn man is klusser!

HMMIK 2022 Aflevering 8 - 2022

Patricia woont in een bouwval in het allerhoogste stukje van Nederland, Farmsum. Volgens John woont ze met haar gezin onder verschrikkelijke omstandigheden. Robert sleutelt liever aan zijn auto's en weigert alle hulp. Wat blijkt, Robert is timmerman en hij kan maken wat hij wil. Hij heeft gouden handjes volgens Patricia. Dat er wat moet gebeuren in het huis is wel duidelijk, dat blijkt al helemaal als John de badkamer en het toilet ziet. Goed nieuws, John is er niet voor niets. Er gaat wat gebeuren!

Bekijk deze aflevering

HMMIK 2022 Aflevering 7 - 2022

Het is tijd voor verandering. Mieke heeft John aangeschreven om haar "een beetje" uit de brand te helpen. Hoe? Door de afgelopen 20 jaar te doorbreken. Mieke en Gert-Jan zijn namelijk al zo'n 20 jaar bezig met het bouwval waar ze momenteel nog steeds in wonen. Gert-Jan start veel projecten in het huis maar maakt niks af volgens Mieke. Als Gert-Jan geen hulp krijgt, komt het niet meer af zegt Mieke. Goed nieuws, John komt namelijk niet voor niets. De komende week krijgen ze hulp van de mannen van het klusteam! Natuurlijk hebben wij in ook deze aflevering weer een nieuwe vloer mogen verzorgen van Moduleo. Dit keer een special, namelijk een visgraat pvc vloer uit de Parquetry serie!

Bekijk deze aflevering

HMMIK 2022 Aflevering 6 - 2022

Dat Ricardo goed kan klussen is in de woonkamer goed zichtbaar. Dat voelt echt als een thuis. Het is af. Daar zit het probleem ook niet. Waar dan wel? Juist, in de badkamer en in de gang. Daar moet écht alles nog gebeuren. Goed nieuws! John komt namelijk niet voor niets met de mannen van de Klusseniers helemaal naar het mooie Middelburg.

Bekijk deze aflevering

HMMIK 2022 Aflevering 5 - 2022

Alfiya en Henk wonen al 2 jaar in Winschoten in een huis waar geen één ruimte af is. Henk ziet klussen als een hobby, maar nu is het klaar voor Alfiya. Ze wil niet meer koken met haar winterjas aan.

Bekijk deze aflevering

HMMIK 2022 Aflevering 4 - 2022

Anneke en haar gezin verhuizen naar hun droomhuis, een boerderij in Afferden. Tot nu toe is die droom nog niet wat het zijn moet. De beelden spreken voor zich, er moet wat gaan gebeuren! Goed nieuws, John met zijn klusteam kan niet wachten om deze klus aan te pakken. Ook deze aflevering mogen wij weer een huishouden blij maken met een fantastische vloer. Benieuwd welke vloer het is? Lees dan verder!

Bekijk deze aflevering

HMMIK 2022 Aflevering 3 - 2022

Het is tijd voor rust en een nieuwe start. Precies wat John zegt. Na een vervelend en heftig jaar achter de rug is het tijd dat er boven wat gaat gebeuren. Robert, timmerman van beroep is zijn motivatie kwijt volgens Robin en heeft hulp nodig. Daar helpen John, de mannen van het klusteam en wij graag aan mee! Ook in deze woning ligt op de bovenverdieping nu een fantastisch mooie LayRed klik pvc vloer van Moduleo! Benieuwd welke? Lees dan verder!

Bekijk deze aflevering

HMMIK Aflevering 1 - 2020

De LayRed serie is een nieuw type klik pvc vloer, namelijk een rigide klik pvc vloer. Dat betekent dat deze een keiharde PU toplaag heeft waardoor de vloer minder snel beschadigd. Daarbij is hij extra stabiel en kan hij goed geplaatst worden op oneffen ondervloeren. Je hoeft dus niet meer standaard te (laten) egaliseren. Doordat het een pvc vloer is is deze uitermate geschikt voor ondervloer, ook de ondervloer draagt hier aan bij. Een groot voordeel van een klik pvc vloer ten opzichte van een laminaat vloer is dat deze in verhouding muisstil is. Niet verkeerd natuurlijk voor een druk huishouden met kinderen en/of huisdieren. 


Bekijk deze aflevering

HMMIK Aflevering 2 - 2020

In deze aflevering hebben wij een huishouden in Hardinxveld-Giessendam blij gemaakt met een fantastisch nieuwe LayRed klik pvc vloer van Moduleo. De verbouwing ligt al een tijdje stil nadat Bennie en Willy besloten een klushuis te kopen. Ze werken allebei keihard en komen in alle drukte niet aan de verbouwing toe. Willy kan al die tijd niet koken en ontvangt geen vrienden of familie meer. Dochter Tessa maakt zich ernstige zorgen om de situatie en schakelt de hulp van John Williams in.

Bekijk deze aflevering

HMMIK Aflevering 3 - 2020

In deze aflevering heeft John Williams een gescheiden stel weer dichter bij elkaar kunnen brengen met zijn programma. Eigenlijk is er nog niet zoveel af in het huis, op de badkamer na. Daar moeten enkel de puntjes nog op de i worden gezet. John Williams is verbaasd, zelfs aan de basis is niks gedaan. Kale vloeren en muren zorgen ervoor dat het echt nog een klushuis is. Door de “eeuwige” verbouwing is het stel zelfs gescheiden. Gaat alles nog goedkomen?


Het was een beetje een rare aflevering, dit zul je in de video wel merken. Helaas zijn wij door de planning niet opgenomen tijdens deze aflevering.
Bekijk deze aflevering

HMMIK Aflevering 4 - 2020

In deze aflevering hebben wij een gezin in Spijk blij mogen maken met een nieuwe klik pvc vloer. Op het moment dat John Williams aankomt bij het adres in Spijk gelooft hij zijn ogen niet. Woont hier echt een jong gezin? In deze omstandigheden? Het lijkt wel een levensgrote meterkast volgens John. Chris is wat gekrenkt door zijn vrouw Corine doordat ze hem heeft opgegeven voor het programma. Komt alles nog goed tussen deze twee? Hopelijk wel!

Bekijk deze aflevering