Moduleo PVC vloer

Moduleo PVC vloer

Ben jij op zoek naar een mooie Moduleo PVC vloer? Met een Moduleo pvc vloer haal je een realistische hout- of tegellook vloer in huis met de gemakken van een pvc vloer. Als Diamond dealer is de gehele collectie Moduleo pvc vloeren is bij ons online en in de winkel te vinden. Sterker nog, in onze winkel vind je een hele shop-in-shop van Moduleo. Of je nou op zoek bent naar een normale plank, tegel, visgraat of een 3D vloer, ze hebben het allemaal! Kom een keer langs in onze winkel en laat je informeren waarom je voor een Moduleo pvc vloer zou moeten kiezen.

Waar komen Moduleo PVC vloeren vandaan?

Moduleo pvc vloeren zijn een echt Europees product. Deze vloeren worden gemaakt in België en worden rechtstreeks vanuit de fabriek aan ons geleverd. Moduleo is het eigen merk van de grootste pvc vloeren fabrikant in Europa, namelijk IVC Group. En om het nog moeilijker te maken, IVC Group is weer een bedrijf dat valt onder Mohawk Industries. Een miljarden organisatie die wereldwijd marktleider is in verschillende soorten vloerbedekking. Bekijk hieronder de volledige collectie van Moduleo lijm PVC vloeren.

Moduleo PVC niet alleen mooi en duurzaam, ook ecologisch verantwoord

Moduleo is niet alleen een keuze voor mooi en duurzaam, maar ook voor ecologisch verantwoord. De Moduleo pvc vloeren bestaan namelijk voor zo’n 50% uit gerecycled materiaal. Daarbij wordt de fabriek ook volledig gedraaid op een verantwoorde manier met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Zo wordt het water uit de rivier naast de fabriek gebruikt om de fabriek te koelen en worden rest stukken pvc op een verantwoorde manier verbrandt waar de machines op kunnen draaien.

Wat voor Moduleo PVC vloeren zijn er?

Moduleo heeft diverse collecties met pvc vloeren, zowel klik pvc als verlijmbare pvc vloeren. De LayRed serie is de nieuwste collectie. Dit zijn rigid klik pvc vloeren met geïntegreerde ondervloer die direct over (bijna) elk type vloer geplaatst kunnen worden. Deze zijn extra stabiel, sterk en uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Je vindt de hele collectie LayRed klik pvc vloeren hieronder.

Moduleo LayRed Jet Stone 46934 klik pvc vloer Moduleo LayRed Jet Stone 46934 klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Jet Stone 46958 klik pvc vloer Moduleo LayRed Jet Stone 46958 klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Volterra 46919 klik pvc vloer Moduleo LayRed Volterra 46919 klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed York Stone 46112 klik pvc vloer Moduleo LayRed York Stone 46112 klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed York Stone 46934 klik pvc vloer Moduleo LayRed York Stone 46934 klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo  LayRed York Stone 46953 klik pvc vloer Moduleo  LayRed York Stone 46953 klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed York Stone 46955 klik pvc vloer Moduleo LayRed York Stone 46955 klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Cantera 46930 Tegel Rigid klik pvc vloer Moduleo LayRed Cantera 46930 Tegel Rigid klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Cantera 46990 Tegel Rigid klik pvc vloer Moduleo LayRed Cantera 46990 Tegel Rigid klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Classic Oak 24228 rigid klik pvc vloer Moduleo LayRed Classic Oak 24228 rigid klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Classic Oak 24837 Rigid klik pvc vloer Moduleo LayRed Classic Oak 24837 Rigid klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Classic Oak 24844 Rigid klik pvc vloer Moduleo LayRed Classic Oak 24844 Rigid klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Classic Oak 24940 Rigid klik pvc vloer Moduleo LayRed Classic Oak 24940 Rigid klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Classic Oak 24890 Rigid klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Blackjack Oak 22205 Rigid klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Blackjack Oak 22218 Rigid klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!

De Moduleo PVC series

De reguliere collectie van Moduleo is opgebouwd uit drie verschillende series, namelijk:

·     Select serie

Lijm variant: deze vloeren zijn 2,35mm dik en hebben een slijtlaag van 0,40mm. Hierdoor is deze serie geschikt voor normaal woongebruik. De vloer heeft een all-over voelbare structuur.

Klik variant: deze vloeren zijn 4,50mm dik en hebben een slijtlaag van 0,40mm. Ook deze heeft een all-over voelbare structuur en is geschikt voor normaal woongebruik.

·     Transform serie

Lijm variant: deze vloeren zijn 2,5mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55mm. Hierdoor is deze serie geschikt voor intensief woongebruik. De vloer heeft een all-over voelbare structuur.

Klik variant: deze vloeren zijn 4,5mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55mm. Hierdoor is deze serie geschikt voor intensief woongebruik. Deze vloer heeft een all-over voelbare structuur.

·     Impress serie

Lijm variant: deze vloeren zijn 2,5mm dik en hebben een 0,55mm slijtlaag. Wat deze serie speciaal maakt is de register embossing in de structuur van de plank. Dit betekent dat elke nerf en knoest ook echt voelbaar wordt. Dit is dus een extra dimensie aan je vloer waardoor hij nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Klik variant: deze vloeren zijn 4,5mm dik en hebben een 0,55mm slijtlaag. Wat deze serie speciaal maakt is de register embossing in de structuur van de plank. Dit betekent dat elke nerf en knoest ook echt voelbaar wordt. Dit is dus een extra dimensie aan je vloer waardoor hij nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Moduleo pvc vloeren een echte eye-catcher voor thuis

Als je het ons vraagt kun je met een Moduleo pvc vloer nooit een verkeerde keuze maken! Door de natuurlijke kleurnuances en de prachtige authentieke en moderne structuren geeft Moduleo echt sfeer aan je ruimte. Ben jij benieuwd naar de tegelmodellen van Moduleo of de houtlook modellen bekijk ze dan online op onze website of bij ons in de winkel. Kleurstaaltje meenemen? Geen probleem, van alle kleuren liggen kleurstalen in onze winkel.

Heb jij een vraag over Moduleo pvc vloeren of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze 3200m2 grote showroom vol showvloeren.