mFlor PVC vloer

mFlor PVC vloer

Ben je op zoek naar een prachtige PVC vloer? Dan ben je bij Vloerloods aan het juiste adres! Hier kun je de allermooiste PVC vloer kopen die je je kunt bedenken: de mFlor PVC vloer. Deze populaire vloer heeft al velen blij gemaakt. Ga jij ook voor de beste PVC vloer die er is? Koop dan een mFlor PVC vloer!

Marktleider


De mFlor PVC vloer is de marktleider in de PVC vloeren. Het merk is al jaren de publieksfavoriet. De vloer is namelijk van topkwaliteit en een lust voor het oog. De vloer heeft een prachtig design en is scherp geprijsd. Een mFlor PVC vloer is dus niet alleen fijn voor het oog, maar ook voor je portemonnee!

Voordelen


Een mFlor PVC vloer heeft veel voordelen. Zo zijn de vloeren ijzersterk. Je maakt ze niet zo snel kapot. Daarnaast liggen de planken stabiel op de vloer. Hierdoor zullen ze niet gaan schuiven als je er op loopt of als je een meubel verplaatst. De vloeren zijn enorm makkelijk om schoon te houden. Je bent met een stofzuiger en een dweil al klaar! Een mFlor PVC vloer is vlak. Hierdoor heb je geen groeven in de vloer waar viezigheid tussen kan komen. Je hebt de vloer dus binnen de kortste keren super schoon!

Voorheen kozen mensen vaak voor een houten of een stenen vloer. Vooral in de tijd dat er nog geen vloerverwarming was, waren deze vloeren enorm koud. De vloeren gingen snel kapot en als er water op viel, waren de vloeren direct krom of kreeg je er vlekken in. Dit is allemaal verleden tijd met een mFlor PVC vloer. De vloeren zijn waterbestendig. Daardoor zijn ze ook zeer geschikt in een badkamer of in een keuken!

Design


De mFlor PVC vloer heeft veel verschillende soorten designs. Je kunt kiezen uit de meest prachtige designs. Alle designs hebben een mooie en natuurlijke uitstraling. Hierdoor kun je de mFlor PVC vloer niet onderscheiden van een echte houten vloer of een echte stenen vloer. Dit komt doordat de vloeren worden geprint met de nieuwste printtechniek. Hierdoor ziet geen enkele plank er hetzelfde uit, net als natuurlijke producten! Daarnaast wordt de Authentic collectie van de mFlor PVC vloer gemaakt met een Register Embossing. Hierdoor krijgt de vloer dezelfde oppervlaktestructuur als een echte houten vloer.

De natuurechte en exclusieve designs van de planken kun je in verschillende afmetingen kopen. Hierdoor kun je spelen met iedere ruimte. Door middel van grote of kleine planken, kun je de ruimte optisch groter of kleiner laten lijken. Laat je creativiteit de vrije loop gaan!

mFlor PVC vloer is milieubewust


De mFlor PVC vloer is super duurzaam en gaat dus lang mee. Daarnaast geleid een mFlor PVC vloer veel warmte. Dit maakt de vloer ideaal om bovenop vloerverwarming te leggen. mFlor is zeer milieubewust bezig. Zo zijn de vloeren;

  • Volledig recyclebaar

  • Alle grond- en hulpstoffen hebben een lage chemische emissie

  • Het zuiverste PVC

  • Veilig

mFlor voldoet aan de strenge REACH normen, waardoor het kind- en huisdiervriendelijk genoemd mag worden.

mFlor PVC vloer kopen


Ben je nu helemaal fan geworden van de mFlor PVC vloer? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Vloerloods! Wil je de vloer graag in het echt zien? Ga dan langs in de grote showroom in Kampen. Daar vindt je meer dan 3500 vloeren. Er is altijd een geschikte vloer te vinden bij Vloerloods!