Vloerloods.nl bij Quality Time op Zondag op SBS6

Misschien heb je het al wel eerder op TV gezien, misschien ook niet.. Maaaar we hebben een speciale gast blij mogen maken met een mooie vloer, namelijk Utopia Ster Jessie van der Graaf. Samen met Cemal Hazebroek zijn we langsgegaan om de vloer te komen leggen. Na het aankopen van een woonboerderij kwam Jessie van de Graaf via social media bij ons terecht voor een nieuwe vloer. Samen met Noah heeft hij uiteindelijk een keuze kunnen maken voor een nieuwe visgraat vloer van Moduleo, namelijk de: Moduleo Parquetry Country Oak 54852.

Visgraat vloer over plavuizen tegels heen geplaatst

Op de benedenverdieping lagen oude gebakken tegels van de vorige bewoners, deze hebben wij dubbel geëgaliseerd om de vloer mooi vlak en egaal te krijgen. Vervolgens hebben wij de visgraat pvc-vloer van Moduleo geplaatst. Op de bovenverdieping lagen houten platen, hier hebben wij OSB platen overheen geplaatst waarover de visgraat vloer direct verlijmd is.

Jessie gaf aan dat hij een mooie warme visgraat wou hebben die goed zou staan in de charme van de woonboerderij. In overleg met één van onze specialisten is de keuze uiteindelijk gevallen op een visgraat PVC vloer uit de Parquetry visgraat collectie van Moduleo.

Een hoge plint maakt de vloer écht af

Om de vloer echt af te maken wordt er vaak een MDF-plint geplaatst. Zoals in de video ook al wordt aangehaald zijn deze verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren, modellen en hoogtes en diktes. De wereld aan plinten is leverbaar. Op onze website is slechts een klein deel van het MDF-plinten assortiment zichtbaar om het niet te moeilijk te maken. Ben jij op zoek naar een afwijkende maat of heb je misschien wel een aanvraag voor een speciale RAL-kleur? Vraag het dan aan een van onze specialisten, namelijk alles is mogelijk!