Duette shades op maat

Duette® shades op maat

Ben jij op zoek naar Duette® shades op maat die precies passen bij jouw stijl en interieur? Dan helpen wij jou graag! Met een uitgebreide huiscollectie van diverse bekende merken gaat er een wereld voor je open aan stoffen en kleuren. Maak een afspraak of kom langs bij ons in de winkel en laat je vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten. Vooraf al een vraag? Mail ons dan naar info@vloerloods.nl of bel op 038-3033392.

Duette® shades dé nieuwe trend?

Op dit moment zijn horizontale jaloezieën enorm populair. Je ziet ze in elk woonmagazine en woonprogramma voorbijkomen. De verwachting is dat Duette® shades the next best zijn. We zien de vraag naar Duette® shades al enorm oplopen. Duette® shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door de dubbele laag stof zijn de koortjes niet meer zichtbaar zoals bij een normaal plissé. Daarbij isoleert een Duette® shades beter door de dubbele stoflaag. In de winter houden de duette shades in gesloten toestand de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer is dat precies andersom. De warmte wordt geweerd en binnen blijft het lekker koel. 

De perfecte oplossing voor privacy en lichtregulering in huis

Als je op zoek bent naar een oplossing om jouw privacy en lichtregulering op zijn best te kunnen bedienen, dan zijn Duette® shades een goede oplossing. Je kan een Duette® shades zowel van beneden naar boven en andersom bedienen. Wil jij de zichtstrook naar binnen blokkeren? Dan kun je je Duette® shades op die hoogte hangen en heb je zowel van boven als onder nog lichtinval in huis. Je vindt bij ons in de winkel een enorme variantie in verschillende stoffen en kleuren. Ook kun je kiezen voor een transparante, semi-transparante en verduisterende stofsoort. Wil jij je kinder-, baby- of slaapkamer graag helemaal kunnen verduisteren? Dan zijn verduisterende Duette® shades een goede oplossing.

Eigen meet- en montageserivce

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en wil je je jouw duettes professioneel laten plaatsen? Kom langs bij ons in de winkel en ontdek alle mogelijkheden. Laat je vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten. Vraag ook gelijk naar onze eigen meet- en montageservice en de garanties. Vooraf al een vraag? Neem dan contact op door te bellen naar: 038-3033392 of vul hier een contactformulier in.