Douwes Dekker laminaat

Ben je op zoek naar een vloer met karakter, maak dan kennis met Douwes Dekker laminaat. Met de diverse collecties weet je in jouw huis het juiste gevoel op te wekken. Kies een 100% waterdichte vloer voor in de badkamer, extra kras- en slijtvast laminaat voor in actieve sportruimtes of een vloer die het allemaal heeft. Alle Douwes Dekker laminaat is bovendien geschikt voor vloerverwarming. Koop je Douwes Dekker vloeren online op Vloerloods.nl of kom naar de grootste vloerenshowroom van Nederland.

De voordelen van Douwes Dekker laminaatHet Nederlandse Douwes Dekker produceert laminaat- en pvc-vloeren voor iedere woonstijl. Waarom zou je als vloersoort laminaat kiezen en waarom juist Douwes Dekker laminaat? We zetten de voordelen voor je op een rijtje.

Slijtvaste vloeren


Allereerst is Douwes Dekker laminaat extreem slijtvast. De decorlaag is met kunsthars geïmpregneerd en voorzien van een hoogwaardige slijtlaag. Spelende kinderen, de nagels van huisdieren en rollende bureaustoelen (wel met de zachtere soort wieltjes) zijn geen probleem voor dit toplaminaat. Een vloer is immers om op te leven!

Waterbestendige vloeren


Het kliksysteem van Douwes Dekker laminaat is zo ontworpen dat de planken optimaal op elkaar aansluiten. Zo krijgt het vocht geen kans om door de vloer te sijpelen, mits je gespilde drankjes en schoonmaakwater direct opdweilt. Voor vochtige ruimtes als badkamers en keukens hebben we een aantal 100% waterbestendige variaties in het assortiment.

Vloerverwarming geen probleem


Zoek je laminaat dat geschikt is voor vloerverwarming en -koeling? Dan kun je ieder model Douwes Dekker laminaat kiezen die je wilt. Met de juiste ondervloer en legmethode blijft de vloer perfect in positie en zal deze niet uitzetten en opbollen. Vraag ons gerust om advies!

Douwes Dekker: laminaat voor iedere woonstijl


Natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse tinten, formaten en diktes, rechte planken, tegels en visgraat-laminaat; er is altijd een Douwes Dekker laminaat die bij jouw woonstijl past.

Welk karakter geef jij aan je huis?


Douwes Dekker laminaat is vernoemd naar de karaktereigenschappen die het uitstraalt. Welk karakter geef jij aan je huis?

Spontaan


Geef je gezin en gasten een warm welkom met de Spontaan-collectie. Laat mensen gezellig samenkomen voor een feestje, spelletje of filmavond. Maak je daarbij niet druk om hapjes en drankjes die over de vloer gaan; Spontaan laminaat van Douwes Dekker sluit naadloos aan waardoor het extra onderhoudsvriendelijk is.

Opgewekt


Veel mensen zijn in de zomermaanden meer opgewekt dan anders. We krijgen energie van het zonlicht en de langere dagen. Opgewekt is een collectie laminaat in lichtere tinten zoals wit en gebleekt eiken. De veilinggroeven langs de lange zijdes geven een extra ruim gevoel.

Sympathiek


De buren, vrienden, familie; is in jouw huis altijd iedereen welkom? Leg dan een laminaat dat rust uitstraalt, met royale planken en een noest-arm decor. Met Rozemarijn, Kamille, Koriander of Peterselie leg je een natuurlijke basis voor een sociale setting.

Trots


Dankzij de waterafstotende coating en de strak aansluitende planken komt er geen druppel vocht door deze vloer. Bovendien komt dit Douwes Dekker laminaat in een viertal dessins om trots op te zijn.

Krachtig


Bam, daar ligt ie: de laminaatvloer met extra brede XL-planken. Jouw krachtige karakter komt nu helemaal terug in je interieur. Het houtpatroon loopt door in de veilinggroef voor een extra realistische houtlook.

Enthousiast


Word je enthousiast van een strak en modern interieur met een minimalistische look? Dan is dit betonlook laminaat van Douwes Dekker iets voor jou. De donker- en lichtgrijze laminaattegels met steenstructuur geven het gevoel van een echte betonnen vloer, maar dan met meer comfort en alle voordelen van laminaat.

Elegant


De Elegant-collectie is dé collectie voor de interior junky die alles in het interieur tot in de puntjes op elkaar afstemt. De planken van maar liefst 220 cm lang zitten vol details zoals natuurgetrouwe noesten en nerven.

Galant visgraat


Het visgraat-legpatroon creëer je een woning vol karakter en dynamiek. Gezelligheid en warmte, een landelijke woonstijl of de luxe van statige herenhuizen en oude kastelen; deze collectie Douwes Dekker visgraatlaminaat geeft een tijdloze sfeer die in iedere woonstijl past.

Nu Douwes Dekker laminaat kopen


Heb je het karakter voor je interieur gevonden in ons assortiment Douwes Dekker laminaat? Bestel je vloer direct online voor de mooie Vloerloods-prijs. Laat je je liever in real life inspireren? Kom naar Vloerloods, de grootste vloerenshowroom van Nederland. Of het nou Douwes Dekker laminaat of iets anders wordt, bij Vloerloods.nl vind je de nieuwe vloer waar je blij van wordt.