Restpartijen klik pvc vloeren bij Vloerloods.nl voor echt de laagste prijs! Uitverkoop van klik pvc vloeren

Parels van klik pvc vloeren voor een zachte prijs!

Yep, sommige klik pvc vloeren lopen uit of moeten plek maken in onze winkel voor nieuwe kleuren en decoren. Aan al het goede komt een eind. Het voordeel voor jou is dat je nu voor een spotprijsje een hele mooie klik pvc vloer kunt aanschaffen. Moeten deze vloeren eruit omdat ze niet populair zijn? Nee, zeker niet. Maar ook wij moeten blijven veranderen en andere en nieuwe decoren een kans geven. Anders wordt het zo saai. Dus, kijk snel of er een partij tussen zit die bij jou past en bestel direct, op=op.

Wat kan ik verwachten van een restpartij?

Het kan zo zijn dat er open pakken bij de partij zitten of dat er wat planken beschadigd zijn. Bij het berekenen van de vierkante meters gaan we echter uit van de hele en bruikbare pakken en of planken. Je hebt dus eigenlijk altijd wel iets meer dan vermeld, maar hier kunnen dan beschadigde planken of pakken tussen zitten. Hoe zit dat dan precies horen we je hardop denken. Daarom hieronder een voorbeeld:

Stel je besteld een partij van 15m2. Dan kan het zijn dat er in totaal 16,5m2 geleverd wordt. Dit komt doordat er dan beschadigde pakken en of planken zijn die we niet meegerekend hebben omdat je ze niet altijd in elke situatie kunt gebruiken. Als je een beetje handig bent wel natuurlijk, want je moet altijd stukken afsnijden en of zagen.  

Quick-Step Ciro Pure Eik Blush AVHBU40359 Visgraat Klik PVC vloer Quick-Step Ciro Pure Eik Blush AVHBU40359 Visgraat Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
TFD Rigid Klik PVC 60-13

RIGID

Inclusief ondervloer!
ACTIE
VLOER
Moduleo LayRed Country Oak 54945 Rigid Click Moduleo LayRed Country Oak 54945 Rigid Click

RIGID

Inclusief ondervloer!
Therdex Herringbone Rigid Click 7552

RIGID

Inclusief ondervloer!
Ambiant Ceramo Beige 6210 Rigid Click Ambiant Ceramo Beige 6210 Rigid Click

RIGID

Inclusief ondervloer!
ACTIE
VLOER
Live by BerryAlloc Serene Oak Coffee 1893 Klik PVC vloer Live by BerryAlloc Serene Oak Coffee 1893 Klik PVC vloer

RIGID

ACTIE
VLOER
Live by BerryAlloc Vibrant Stone Dune 1903 Klik PVC vloer Live by BerryAlloc Vibrant Stone Dune 1903 Klik PVC vloer

RIGID

ACTIE
VLOER
Bodiax Ivar 478 Kiezel Rigid Click PVC Bodiax Ivar 478 Kiezel Rigid Click PVC

RIGID

Inclusief ondervloer!
Bodiax Ivar 486 Licht Eiken Rigid Click PVC Bodiax Ivar 486 Licht Eiken Rigid Click PVC

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Pepermunt Rigid klik pvc vloer Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Pepermunt Rigid klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!

Wacht niet te lang op=op

Letterlijk, want deze klik pvc restpartijen zijn er maar in eenvoud. Dat betekent OP=OP. Wees er dus op tijd bij. Belangrijk om te weten is dat al deze vloeren A-kwaliteit zijn en een volledige fabrieksgarantie hebben.

Bestelling boven de €200? Gratis aan huis bezorgd!

Yes, ook voor de restpartijen klik pvc vloeren geldt: bestelling boven de €200? Gratis aan huis bezorgd! Je kiest gemakkelijk je gewenste leverdatum in de laatste stap voor het afrekenen. Natuurlijk kun je ook je ondervloer en plinten gewoon bij ons bestellen voor je nieuwe vloer. Graag zelfs, je weet dan zeker dat je de juiste combinatie hebt en verzekerd bent van woonplezier!

Heb je vragen?

Zijn er vragen of is er nog iets onduidelijk? Laat het ons dan weten door te chatten, te mailen naar: info@vloerloods.nl of te bellen op: 038-3033392.

Op zoek naar laminaat restpartijen?

Goed nieuws! Ook die hebben we, je kan deze vinden door op deze link te klikken: restpartijen laminaat vloeren.