Jouw nieuwe vloer professioneel laten plaatsen?

Als je gaat voor een nieuwe vloer, wil je natuurlijk dat deze er ook zeker weten goed in komt te liggen. Daarom bieden wij naast onze razendsnelle bezorgservice ook een legservice aan. Door samen te werken met een vaste club zelfstandige leggers kunnen wij een landelijke dekking bieden. Dat betekent dat wij echt in héél Nederland de vloeren plaatsen die wij verkopen. Gelijk goed om daarbij te vermelden is dat deze legservice alleen af te nemen is in combinatie met een vloer die bij ons gekocht is. Heb jij elders een vloer aangeschaft en wil je die door ons laten plaatsen? Dan kunnen we je daar dus niet bij helpen.

Uiteraard hebben we daar een goede reden voor, namelijk dat wij zeker willen zijn dat we goed kwalitatief werk kunnen afleveren waar we ook écht achter staan. Daarom ontvang je van ons ook standaard 5 jaar leggarantie als jouw nieuwe vloer via onze legservice wordt geplaatst. Op deze manier weet je zeker dat je 100% woonplezier zult beleven aan jouw nieuwe vloer.

Zijn er dingen waar ik rekening mee moet houden?

Ja, zeker weten! Voor een goede uitvoering is het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van alle ins- en outs van de situatie. Natuurlijk vragen we daar zoveel mogelijk om, maar elke situatie is uniek waardoor wij vooraf niet altijd alles kunnen voorzien. Zijn er dus zaken waar je over twijfelt of waarvan je denkt dat ze er helemaal niet toe doen, noem ze gewoon! Hoe meer wij weten des te beter het eindresultaat. Bij al onze offertes, orderbevestigingen en facturen sturen wij altijd standaard een PDF mee met daarin de belangrijke voorwaarden. Lees dit goed door. Natuurlijk snappen we dat je geen zin hebt om alles te lezen wat misschien ook wel helemaal niet voor jou van toepassing is. Daarom hebben we alles netjes opgedeeld in duidelijke alinea's per categorie, dienst en situatie. Makkelijker en duidelijker kunnen we het niet maken. Dat je het niet gelezen hebt kan dus geen excuus meer zijn.

De belangrijke voorwaarden vast doorlezen? Bekijk ze hier: Belangrijke voorwaarden

Maakt het nog uit waar ik in Nederland woon voor de legservice?

Nee, dat maakt dus niks uit! Wij hebben een landelijke dekking voor onze legservice, dat betekent dat we écht overal in Nederland jouw vloer kunnen plaatsen. Wel zijn er een paar uitzonderingen wanneer we een toeslag moeten doorberekenen. Natuurlijk voor niemand leuk, maar we moeten het wel rendabel houden. Vandaar dat wij een kleine-ruimte toeslag rekenen voor bestellingen waarbij minder dan 35 m2 vloer wordt geplaatst. De prijs van deze toeslag is afhankelijk van het aantal kilometers vanaf onze winkel in Kampen. Hieronder vind je een duidelijk overzicht:

t/m 50 km - € 50,-

50 t/m 100 km - € 100,-

100 t/m 150 km - € 150,-

150 t/m 200 km - € 200,-

200+ km - Op aanvraag

Direct op zoek naar de juiste legservice voor jouw nieuwe vloer?

Bekijk gelijk al onze legservice diensten hieronder. Bij elke legservice dienst staat duidelijk vermeld wat je van ons mag verwachten. Let op, het gaat hier enkel en alleen om de dienst. Materiaal zoals een plakplint of een ondervloer zijn dus niet fysiek inbegrepen enkel het laten plaatsen hiervan is in de legprijs inbegrepen. Deze prijs is gestandaardiseerd en daarmee niet aanpasbaar in een bepaalde situatie. Heb je bijvoorbeeld een vloer met geïntegreerde ondervloer? Dan blijft de legprijs dus gewoon hetzelfde.

Afkitten MDF Plinten

€ 3.49 € 2.50/m1
Bekijk

MDF plinten laten plaatsen

€ 8.95 € 6.99/meter
Bekijk

Klik PVC leggen

€ 16.95 € 13.95/m2
Bekijk

Laminaat leggen

€ 16.95 € 13.95/m2
Bekijk

Vloerverwarming dichtsmeren

€ 21.95 € 19.50/m2
Bekijk

Fineerparket leggen

€ 24.95 € 21.95/m2
Bekijk

Lamelparket zwevend leggen

€ 26.95 € 23.95/m2
Bekijk

Laminaat visgraat leggen

€ 30.95 € 27.50/m2
Bekijk

Klik PVC visgraat leggen

€ 30.95 € 27.50/m2
Bekijk

Fineerparket visgraat leggen

€ 36.95 € 29.95/m2
Bekijk