Durofloor PVC vloer

Durofloor PVC vloer

Ben jij op zoek naar een Durofloor PVC vloer? Gevonden! Je vindt bij ons de complete collectie pvc vloeren van Durofloor. Zowel de klik als de verlijmbare pvc vloeren van Durofloor zijn bij ons te zien in de showroom. Wat Durofloor enorm goed doet is dat ze de meest populaire kleuren van de huidige markt in hun assortiment hebben. Niet alleen houtlook en tegel pvc vloeren maar ook visgraat varianten. Door de voelbare structuren zijn de pvc vloeren van Durofloor nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Natuurlijk met de voordelen van een PVC vloer. Kies je voor een rigid klik variant? Dan heeft deze automatisch een geïntegreerde ondervloer. Je kan de vloer dus gelijk over je vloer plaatsen.

Waarom kiezen voor een Durofloor PVC vloer?

Je kan eigenlijk in elke situatie kiezen voor een Durofloor PVC vloer. Omdat Durofloor zowel klik als verlijmbare pvc vloeren heeft zijn ze in elke situatie toepasbaar. Heb je bijvoorbeeld een huurwoning, dan mag je geen vloeren verlijmen. In dat geval komt een Rigid klik pvc vloer van Durofloor perfect uit. Zowel de looks als de gemakken blijven hetzelfde als bij een verlijmbare pvc vloer.

De collectie van Durofloor PVC vloeren

De collectie van Durofloor pvc vloeren bestaat uit verschillende structuren, diktes, kleuren en collecties. Kies je bijvoorbeeld voor een pvc vloer met een v-groef of heb je liever een pvc vloer zonder groef. Je vindt het allemaal binnen de collectie van Durofloor. Bekijk hieronder gelijk de verlijmbare pvc vloeren uit de Durofloor collectie. Ben jij op zoek naar de rigid klik pvc vloeren van Durofloor? Klik dan hier, dan kom je daar gelijk terecht. 

Meer informatie over Durofloor PVC?

Wil jij meer weten over Durofloor PVC vloeren of over bijvoorbeeld een specifieke pvc vloer van Durofloor? Kom dan een keer langs bij ons in de winkel of neem per mail, chat of telefoon contact met ons op. Liever een contactformulier invullen? Dat kan ook, klik dan op deze link: Contactaanvraag sturen.