Vloerloods restpartijen Lijm PVC vloeren voor weinig geld

Parels van lijm pvc vloeren voor een zachte prijs!

Yep, sommige lijm pvc vloeren lopen uit of moeten plek maken in onze winkel voor nieuwe kleuren en decoren. Aan al het goede komt een eind. Het voordeel voor jou is dat je nu voor een spotprijsje een hele mooie lijm pvc vloer kunt aanschaffen. Moeten deze vloeren eruit omdat ze niet populair zijn? Nee, zeker niet. Maar ook wij moeten blijven veranderen en andere en nieuwe decoren een kans geven. Anders wordt het zo saai. Dus, kijk snel of er een partij tussen zit die bij jou past en bestel direct, op=op.

Wat kan ik verwachten van een restpartij?

Het kan zo zijn dat er open pakken bij de partij zitten of dat er wat planken beschadigd zijn. Bij het berekenen van de vierkante meters gaan we echter uit van de hele en bruikbare pakken en of planken. Je hebt dus eigenlijk altijd wel iets meer dan vermeld, maar hier kunnen dan beschadigde planken of pakken tussen zitten. Hoe zit dat dan precies horen we je hardop denken. Daarom hieronder een voorbeeld:

Stel je besteld een partij van 15m2. Dan kan het zijn dat er in totaal 16,5m2 geleverd wordt. Dit komt doordat er dan beschadigde pakken en of planken zijn die we niet meegerekend hebben omdat je ze niet altijd in elke situatie kunt gebruiken. Als je een beetje handig bent wel natuurlijk, want je moet altijd stukken afsnijden en of zagen.  

Wacht niet te lang op=op

Letterlijk, want deze lijm pvc restpartijen zijn er maar in eenvoud. Dat betekent OP=OP. Wees er dus op tijd bij. Belangrijk om te weten is dat al deze vloeren A-kwaliteit zijn en een volledige fabrieksgarantie hebben.

Bestelling boven de €200? Gratis aan huis bezorgd!

Yes, ook voor de restpartijen lijm pvc vloeren geldt: bestelling boven de €200? Gratis aan huis bezorgd! Je kiest gemakkelijk je gewenste leverdatum in de laatste stap voor het afrekenen. Natuurlijk kun je ook je ondervloer en plinten gewoon bij ons bestellen voor je nieuwe vloer. Graag zelfs, je weet dan zeker dat je de juiste combinatie hebt en verzekerd bent van woonplezier!

Heb je vragen?

Zijn er vragen of is er nog iets onduidelijk? Laat het ons dan weten door te chatten, te mailen naar: info@vloerloods.nl of te bellen op: 038-3033392.

Op zoek naar laminaat of klik pvc restpartijen?

Goed nieuws! Ook die hebben we, je kan deze vinden door op deze link te klikken: restpartijen laminaat vloeren, restpartijen klik pvc vloeren.