loop
Verzenden

Levertijden
Bij alle artikelen in onze webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als je meerdere artikelen besteld dan is het artikel met de langste levertijd de indicatie voor periode voor verzending. Alle artikelen worden na deze tijd geleverd. Zodra er een bestelling geplaatst is nemen wij contact met jou op om samen een datum af te spreken voor de levering. 

Voor bestellingen buiten Nederland gelden deze levertijden echter niet, de levertijd kan dan langer zijn i.v.m. transport. Wil jij weten wat de levertijd naar jouw bestemming zal zijn buiten Nederland? Vraag het dan na aan een van onze collega's. 

Verzendkosten
De verzendkosten van Vloerloods zijn voor afleveradressen binnen Nederland* € 59,00 per bestelling met een verkoopwaarde minder dan € 1.000. Is het totale orderbedrag boven de € 1.000 dan wordt de levering GRATIS gedaan binnen Nederland*. 

*Exclusief Zeeuwse- en Wadden eilanden.

De verzendkosten naar overige bestemmingen buiten Nederland* worden in overeenstemming vastgesteld, afhankelijk van welk product en de hoeveelheid. 

LET OP! Bestellingen kunnen ook kosteloos opgehaald worden in de winkel.

Levering tot eerste deur begane grond
Onze bestellingen worden geleverd van maandag t/m zaterdag met onze eigen bezorgservice of met een externe logistieke partner. De goederen worden bezorgd tot de eerste deur begane grond. Dit betekend dat de klant zelf de goederen naar binnen moet brengen tenzij anders in overleg is afgesproken. De bezorger is niet verplicht om de goederen naar binnen te brengen. Mocht deze dat wel willen doen tegen een vergoeding moet de klant dat ter plekke afspreken met de bezorger.