loop
Bestelling plaatsen

Bestelling plaatsen?

Dat gaat heel gemakkelijk via onze website!
Zo kun je het gewenste product aanklikken in onze webshop om vervolgens te kiezen of je de vloer wil laten leggen of dat je alleen het product wil afnemen.
Afhankelijk van de keuze opent er een nieuw scherm, hieronder zijn de wegen uitgelegd per keuze.

OFFERTE AANVRAGEN
Allereerst dient het strakke oppervlakte van de te leggen ruimte te worden ingevuld, vervolgens gaat de website uitrekenen hoeveel vierkante meter er dan daadwerkelijk nodig is inclusief snijverlies.

De vervolgvraag daarop is over wat voor type vloer de 'nieuwe vloer' gelegd dient te worden. De website koppelt daar vervolgens gelijk de juiste ondervloer of behandeling op aan in uw totaalprijs.

Vervolgens wordt er gevraagd of er een specifieke situatie van toepassing is op jouw te leggen ruimte. Voorbeelden van de keuzes zijn hier: ingefreesde vloerverwarming en of het een appartement betreft i.v.m. geluidsreductie naar beneden voor de onderburen.

De laatste vraag is of er ook plinten gewenst zijn waarbij de website wederom zal uitrekenen hoeveel meter plinten je dan nodig zult hebben.

Vervolgens kan de vloer met 1 klik op de knop worden besteld.

Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk kun je gemakkelijk op de knop 'Neem hierover contact met me op' klikken. Een van onze medewerkers zal er dan zo snel mogelijk bij je op terugkomen.

ZELF LEGGEN
Kies je ervoor om zelf te leggen? Dan kun je gemakkelijk het benodigde aantal vierkante meters met of zonder snijverlies invullen. Heb je nog geen snijverlies meegerekend? Geen probleem, vink dan de 7% snijverlies mee calculeren aan.

De website zal vervolgens het benodigde aantal vierkante meters berekenen in- of exclusief snijverlies en deze omrekenen naar hele pakketten. Daaropvolgend kun je gemakkelijk de vloer bestellen door op de knop 'Bestel' te klikken.