Gildestraat 2 in Kampen

Inrichting en vloeren

 

Ons bedrijf

Al jaren verkopen en installeren wij naar tevredenheid van onze klanten mooie vloeren, zoals PVC vloeren, Marmoleum- en Novilonvloeren, tapijt etc. 

Inmiddels zijn we verhuisd naar een erg mooie locatie in Kampen. We hebben een grote ruimte om weten te toveren in een luxe showroom met een industriele look, waar we vooral hebben willen creeren dat klanten in een rustige omgeving, zonder enkele aankoopverplichting, kunnen rondkijken. Een unieke stalenwand laat in 1 opslag zien welke kleuren te bestellen zijn. Heel makkelijk kunnen zelfgekozen kleurencombinaties naast elkaar opgehangen worden. 

Maar niet alleen vloeren hebben onze aandacht. Ook hebben we een mooie collectie gordijnen en vitrages, zonwering, behang en schilderwerk in de pocket. Zo kunt u met 1 offerte al een groot deel van uw inrichting compleet maken.

Niet alleen in onze showroom kunt u zien wat we allemaal kunnen bieden. Onze websites geven ook een goede indruk van wat allemaal verkrijgbaar is op gebied van PVC vloeren, Marmoleumvloeren en ondervloeren.

Op de website www.marmoleumaanhuis.nl kunt u de vele series Marmoleum en Novilon vloeren van Forbo bekijken. 

Op de website www.vloerbestellen.nl zijn de vele collecties PVC vloeren te bezichtigen.

En op www.egaliseren.eu laten we zien wat we voor u kunnen betekenen op gebied van ondervloeren zoals egaliseren en betonlookvloeren, ook wanneer u geen PVC vloer of Marmoleumvloer bij ons wilt aanschaffen.

Via bovenstaande websites kunt u een offerte aanvragen of een mail sturen. Maar ook via deze website kunt u gerust een offerte vragen of om informatie vragen. Wanneer u zelf een simpele situatieschets heeft met de lengte en breedte maten van de te leggen ruimtes, maken we graag een offerte op maat zodat u al snel weet waar u aan toe bent. U kunt deze naar ons mailen, maar ook meebrengen naar de showroom. 

info@vloerloods.nl