loop

Verzending binnen Nederland

Gratis vanaf €1.000,-

Enorme Keuze

Hoogwaardig aanbod!

Echte vakkennis

Advies op maat!

Uitgelichte producten

Lijm PVC Vloeren

Lijm PVC vloeren zijn onderhoudsvrij, slijtvast zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming De vloer is bijzonder eenvoudig in onderhoud en schoonmaak.

Bekijk alle Lijm PVC Vloeren

Click Laminaat

Stijlvolle vloeren die er natuurlijk uitzien en bovendien ook tegen een stootje kunnen. Design en duurzaamheid van deze vloeren gaan perfect hand in hand.

Bekijk alle Click Laminaat
Tijdelijke aanbieding!
  • 387Dagen
  • 5Uren
  • 10Minuten
  • 58Seconden
Wij gaan een vloer weggeven!

Bij 1600 vind ik leuks op onze facebookpagina

Gaan wij een gloednieuwe collectie laminaat vloer weggeven ter waarde van 600 euro!

LIKE, DEEL EN MAAK KANS!

Tips

Een vloer laten leggen

Referenties? We zijn wekelijks te zien op TV samen met John Williams bij Help Mijn Man Is Klusser, daarnaast sponsoren we ook Bouwval Gezocht!

Inspiratie opdoen

Met ruim 3.300 m2 aan showroomoppervlak vol showvloeren kun je gerust een middag inspiratie bij ons op komen doen, natuurlijk onder het genot van échte koffie

De beste garantie

Naast de standaard fabrieksgarantie ontvang je bij ons ook twee jaar leggarantie op de vloer die bij jouw thuis door ons gelegd is! Natuurlijk helpen we je altijd

Vakkennis en Advies

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak kun je met écht al je vragen bij ons terecht als het om een vloer gaat en natuurlijk alles wat daarbij komt kijken!

Legger online inplannen

Bij Vloerloods kun je gemakkelijk online zelf een datum inplannen in onze agenda wanneer jij de vloer gelegd wil hebben. Overzichtelijker en makkelijker kunnen we het niet maken! 

Echte service

Bij Vloerloods helpen we je graag bij het zoeken naar de vloer die het beste bij jou past. Wat zijn jouw eisen aan een vloer? Wij geven passend advies!

Dé Vloerloods!